От БПФЛ оповестиха, че вече са в продажба билетите за Суперкупата на България. Срещата за третия трофей у нас противопоставя шампиона и носител на Купата Лудогорец и финалиста от втората спомената надпревара ЦСКА 1948.

Двубоят между „зелените“ от Разград и „червените“ от Бистрица е на 10 февруари от 15:00 часа. Стадионът на Етър - „Ивайло“, пък ще бъде домакин на мача за Суперкупата на България.

Ето какво написаха от ПФЛ на сайта си:

Мачът за Суперкупата на България между отборите на ПФК Лудогорец Разград и ФК ЦСКА 1948 София ще се проведе на 10 февруари (събота) от 15:00 часа на стадион „Ивайло“ във Велико Търново.

От понеделник (5 февруари) билетите за срещата са в продажба онлайн на Eventim.bg, както и на всички каси на компанията и партньорските обекти - бензиностанции OMV, книжарници Orange, Технополис и Български пощи.

За двубоя ще бъде отворен Сектор „А“ на стадион „Ивайло“, като цената на билетите е 15 лева.

Във Велико Търново билети могат да бъдат закупени от касите на Eventim намиращи се в Туристически-информационен център (ул. Христо Ботев 5), книжарница Orange (ул. Христо Ботев 6), OMV (ул. Магистрална 12) и Български пощи (ул. Христо Ботев 1)

В Разград билети могат да бъдат закупени от касите на Eventim в OMV (ул. Странджа), Технополис (бул. Априлско въстание 66), Български пощи (бул. Васил Левски 2 и бул. България 17)

Привържениците на ПФК Лудогорец Разград ще влизат от входове 3 и 4 (Запад) на стадиона.

Привържениците на ФК ЦСКА 1948 София, както и всички останали фенове на футбола ще влизат от входове 1 и 2 (Изток).

Проверката на валидността на билетите ще бъде осъществявана от електронни четци осигурени от компанията разпространител.

Деца до 7 години ще влизат безплатно с пълнолетен придружител.

За малолетни лица ще бъде необходимо попълването на декларация от пълнолетен придружител.

На стадиона няма да бъдат допускани фенове във видимо нетрезво състояние или под влияние на наркотични вещества. Забранени са оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, шишета с парфюм, чадъри и други (по преценка на органите на реда) ще бъдат изземвани.

Расистките скандирания, както и използването на лазери по трибуните по време на мача е абсолютно забранено.