Капитанът на националният отбор по футбол Светослав Дяков и ПФК Лудогорец бяха почетени с благодарствени грамоти от Кирил Евтимов - главният инициатор на провелият се наскоро благотворителен турнир - “Заедно за Вики” организиран от  футболният тим на Министерството на финансите съвместно с „Футбол с кауза“.

Специална грамота получи и съпругата на Дяков Марияна, която предварително откупи предвидена за благотворителната томбола тениска “Drama Queen”, дадена ексклузивно за каузата от Владимир Ампов-Графа.

Благородната инициатива в помощ на малкото момиченце, борещо се с тежкото заболяване “Морбус Хиршпрунг”, свързано с проблеми на част от дебелото и правото черво, събра до момента над 9000 лева. 

В “Заедно за Вики” се включиха футболните отбори на Лудогорец, Нефтохимик, Дунав и  Локомотив (Пловдив) , волейболният Нефтохимик, героите от “лудото американско лято” Ивайло Йорданов и Пламен Николов-Пинко, настоящият национален вратар Николай Михайлов, DJ Mascota , футболните деятели Михаил Касабов и Валентин Михов и куп други приятели на спорта.