Титулярният и вторият капитан на младежкия отбор на Лудогорец бяха абитуриенти в неделя.

Кристиян Китов и Олег Димитров завършват Професионалната техническа гимназия „Шандор Петьофи“-Разград. Балът на възпитаниците на школото е в ресторант „Синьото око“ в Разград и началото му съвпадна с организиран от общината концерт на Николина Чакърдъкова на същия площад.

Изпращачите на абитуриенти и феновете на фолклора се омесиха и част от зрелостниците се оказаха на хорото на Чакърдъкова. Сред тях и Олег Димитров заедно с още един футболист от „Лудогорец“(U21) Александър Георгиев, който е от родния град на певицата Гоце Делчев и също е абитуриент, но в понеделник.

Двете орлета-абитуриенти не бяха строго официални. Китов бе с бяла риза и черен панталон, а Димитров – с бяла риза, черно сако, папионка и дънки. Мнозина от зяпачите, като разпознаеха младите футболисти, искаха да се снимат с тях. Китов е играл и за мъжкия отбор на Лудогорец, има и един гол в А група.

Тъмните костюми преобладаваха сред абитуриентите в училището, в което учат повече момчета, отколкото момичета. Доста от абитуриентите бяха без вратовръзки. Дамите бяха предимно в едноцветни, но с наситени краски дълги рокли.

Сред най-атрактивните пристигания на абитуриенти бе това на младеж, чийто баща е член на мото клуб „Night riders“.