Наставникът на Лудогорец, Валдас Дамбраускас, призна, че е разочарован, че неговият тим не успя да вземе успеха при визитата на Олимпиакос, завършвайки 1:1. Той обаче добави, че разградчани са контролирали мача и смята, че в реванша тимът му ще вземе своето. 

“Имаме причини да сме разочаровани, защото можехме да вземем победата. Нямахме късмет в някои ситуации. Благодаря на всички момчета, които се справиха добре със задачите си. Беше важно да сме търпеливи и да се придържаме към плана. Можеше и да имаме още един гол“, започна специалистът. 

„Не можем да дълбаем около грешките. Контролирахме мача добре през цялото време. Имаха шансове от статични положения. Вярвам, че след седмица, в Разград, може да вземем своето“. 

„Трябва да осмисля какво се случи и да видя как може да се подобрим. Ако използваме шансовете си, то ще имаме огромен шанс да прогресираме напред. Понякога вярвам твърде много в успеха. Резултатът не е лош, но играта може да се подобри. Трябва да сме търпеливи. На този етап от сезона е важно кой постига резултатите. Това е приоритет №1“. 

„След мача не говоря много, защото играчите не слушат много. Утре имаме ден почивка и ще анализираме всичко. Справихме се добре в изграждането на атаките, но опонентът реагира бързо. Може би трябва да погледнем в тази посока“. 

„Нужен е късмет за мачовете, но ако свършим работата си, то късметът ще дойде с нас“, завърши Дамбраускас.