Лудогорец официално представи последните нови попълнения в отбора - Симон Слуга и Рик Джонатан. Стражът, който идва от английския Лутън Таун, призна, че е готов да даде най-доброто от себе си, за да помогне на Лудогорец да стане шампион. 

"Знам много неща за Лудогорец, те са само хубави. Знам, че са шампиони последните 10 години. Това е клуб, който се развива постоянно и се бори постоянно за титли. За мен е чест и удоволствие да играя за такъв клуб", заяви Слуга.

Антон Узунов 
5 снимки

 "Знам, че конкуренцията на вратарския пост е много голяма. Това е нещо хубаво. Знам за историята с Моци, който е пазил в един мач. От мен се изисква да си свърша работата и да дам най-доброто от себе си. 

"Знам ситуацията с класирането, предполагам, че ще бъде труден полусезон, но ние ще дадем най-доброто от себе си и ще покажем, че сме най-добрите." 

LAP.bg
20 снимки

"Избрах Лудогорец поради много причини. Чисто географски, Англия е по-близо, но за мен е страхотен шанс да играя в елита, да участвам в европейските турнири, освен това, това е невероятен клуб", завърши Слуга.