Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев изрази своето задоволство и удовлетворение след церемонията по получаването на златните медали за 13-ата шампионска титла. Емоционалният празник се проведе в Разград след мача с Локомотив Пловдив (3:0).

Пред DIEMA SPORT Ангел Петричев отдаде дължимото и на старши треньора Георги Дерменджиев.

„Има някаква магия, ген. Има няколко треньора, които са скъпи за Лудогорец, виждате, че всеки един треньор може да получи втори, трети, четвърти шанс. Заедно сме градили този клуб и сме постигнали много. Ще спомена Стойчо Стоев, Ивайло Петев. Но Георги Дерменджиев очевидно е човекът – магьосник, който успява“, сподели директорът в Лудогорец.

Какво си пожела Ангел Петричев? Късмет, увереност и здраве.

„Малко късмет, увереност и да са здрави играчите – това ни е достатъчно. Моля се тези момчета да са здрави. Те заслужават да имат увереност и самочувствие – това ни трябва. А ние малко да помогнем със селекцията.“

„Всяка една титла си има своята стойност и своята емоция за нас, това е краят на един едногодишен труд. След като си спечелил титлата, си си свършил работата. Тази година масово нашите опоненти признаха класата ни. Това е едно заслужено признание в края на един успешен сезон“, каза още той.