Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа коментира равенството срещу Арда. Той сподели, че е доволен от играта на играчите си и гледа към почивката за национални отбори.

"Започнахме много добре, отворихме мача по прекрасен начин, но не бяхме добре позиционирани, когато се защитавахме и Арда се възползва от това. През второто полувреме променихме това, създадохме много възможности, но не успяхме да вкараме. Вярвам, че трябва да сме доволни, защото дадохме всичко от себе си", заяви той.

"Доволен съм, през второто полувреме бяхме много по-добри. Имахме много по-добри възожности, но да кажем, че те бяха късметлии днес, до някакъва степен. Важното е, че след труден мач срещу Бетис днес играхме на много високо ниво", коментира Анте Шимунджа.

"Трудно е за мен да кажа, не видях добре засадите, но единия беше автогол, трудно е да преценим. Много важно е, че има пауза. Пътувахме доста често, ако играеш всеки 3-4 дни значи правиш нещо правилно, привилегия е за нас. Но определено може да си отпочинем малко", завърши треньорът на Лудогорец.