Капитанът на Лудогорец - Антон Недялков говори пред DIEMA SPORT 3 след победата с 3:0 над Нюрнберг. Според него разградчани са контролирали мача с изключение на първите 15 минути на второто полувреме.
 
“Първото полувреме играхме много добре, през втората част в началото имахме колебливи моменти, но след това отбелязахме. Доволни сме като цяло от лагера, аз се присъединих по-късно заради националния отбор. Нямаме търпение да започнат евротурнирите. Има умора, не успяхме да си починем толкова, но мисля, че имаме още няколко дни да се подготвим и ще сме на ниво за важните мачове, когато трябва да показваме добро лице. 
 
Лудогорец надгради в своята увереност да играе повече с топката. Вече не се притесняваме, дори и съперникът да ни пресира дълбоко. Мисля, че през този лагер стана добре в този аспект. Винаги Лудогорец има качества, въпреки че сега подмладяваме отбора, но с европейски мачове се гради опит. След третия кръг идват сериозните противници. Левски ЦСКА се опитват да градят отбори и ще е по-трудно през този сезон в шампионата. Това е добре за българския футбол. Надявам се да се случи”, каза Недялков.