Старши треньорът на Антони Здравков сподели след тежката загуба от Лудогорец с 0:6, че няма обяснение за многото направени грешки в срещата, но обеща, че повече такива неща няма да се повтарят.

„Коментирах с момчетата и колетите, не мога да си обясня защо имаше толкова индивидуални грешки, технически грешки. Нещата, не са съвместими със съвременния футбол. Първото полувреме играхме добър футбол, въпреки двата гола. Много грешки – не мога да си го обясня. Може би е имало притеснение у някои играчи, но това не трябва да се повтаря“.  

"Съпeрниците ни, освен Левски, са от нашата черга. Отборът може, знае. Повтарям се – нямам обяснение. Домакинските ни мачове и с отборите на нашата черга няма да са такива. Няма да се оправдаваме от контузиите. Част от нашите футболисти се отказваха от някои ситуации, когато загубят топката. Затова допускахме и толкова голове“.

„Трудно ще намерим футболисти. Разполагаме двадесет и няколко полеви играчи. Оставихме няколко контузени във Враца, които биха вдигнали качеството на тима“.

„Много по-оптимистично. Яд ме е, нямаше нищо общо с нито една контрола. Убеден съм, че момчетата ще покажат качество и добра игра. Сигурен съм, че няма да се повтори такова полувреме. Нашият отбор не е такъв да се затвори. Поражението е тежко, ако бяхме играли като първото – нямаше да ни вкара толкова“, бяха думите на разочарования Антони Здравков.