Вече бившият защитник на Лудогорец Драгош Григоре съжалява, че е напуснал разградчани, за който игра от 2018 година, но е бил наясно, че е трябвало да вземе това решение.

Антон Узунов
36 снимки

„Исках да продължа, защото имах още една година от договора си, но любовта на сила е невъзможна. Мисля, че взех най-доброто решение. Пожелавам успех на отбора и на Козмин Моци. Вероятно ще му бъде трудно, но трябва да получи време. Мисля, че ще свърши добра работа с новите си задължения, защото Козмин е там от дълго време и знае всичко за клуба“, заяви Григоре пред sport.ro.

„Не знам дали му е трудно сега, защото започва да свиква, но мисля, че е доволен от факта, че успя да остане в клуба. Приоритет ми е да си намеря отбор в чужбина, но не знам какво точно ще се случи. Имам няколко разговора. Надявам се в крайна сметка да взема най-доброто решение“, добави още той.

„Всичко е възможно, не казвам не на никого. Има дискусии, които проведох с Рапид Букурещ, както и с няколко други отбора. Бих излъгал, ако кажа, че не е истина, но за момента не съм взел никакво решение. Искам да играя още две години“, каза бранителят.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.