Капитанът на Черно море Даниел Димов беше избран за Играч на мача от читателите на Gong.bg при победата с 4:0 над Лудогорец на "Тича". Той сподели, че целта пред "моряците" е да направят нещо, което не е правено в историята на клуба. 

"Изпълнен съм с положителни емоции. През цялата година показваме високо ниво на нашия терен. Без тази публика нямаше да имаме такава емоция и адреналин. Показахме добра игра срещу най-добрия отбор у нас", започна Димов. 

"Феновете имат голяма вина за тази крепост и поредица от победи. Искам да поздравя момчетата, те са страхотни характери. Давайте повече шанс на треньорите, оставете ги да работят повече време. Ние сме един пример как се получават нещата. Вярваме, че ще сме сред най-успешните отбори в историята ни", продължи той. 

"Няма как да постигнеш резултати от днес за утре. Показваме, че може да се постига с българи, търпение и млади футболисти. В един момент постигаш това, което имаме ние днес - фенове, ръководство, футболисти. Всички заедно". 

"Мачът срещу ЦСКА е след няколко дни. За нас ще е много важно да вземем добър резултат от този мач. Имаме цел, която искаме да постигнем и да направим нещо, което не е правено в нашата история", завърши Димов.