Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас коментира представянето на отбора при победата с 1:0 над Монтана.
 
"Мачът се оказа по-труден от очакванията. Не успяхме рано да отбележим и това ни създаде проблеми. Съперникът се защитаваше много дълбоко в своята половина и едва след гола двубоят стана по-отворен. През първото полувреме останах доволен от играта, имахме 3-4 чисти ситуации, но не успяхме да вкараме и затова станахме по-нервни. Смяната на Каули беше мое решение и му го казах. Приемам реакцията му за нормална, всеки иска да играе и да побеждава", заяви литовският специалист.
Той беше категоричен, че отборът трябва да мисли и да играе мач за мач. 
 
"Моята работа беше да насоча мислите на играчите към този мач с Монтана. Повтарях им, че тази среща ще е много трудна. Всички отбори играят срещу нас на максимума на възможностите си. 
 
Текпетей е важен играч за нас и съжалявам, че няма да играе и срещу ЦСКА. Може да вкарва, да асистира, има влияние върху отбора на терена. Хубаво е, че Недялков се завърна след дълго отсъствие. Иван Йорданов направи добър мач, вярвам, че има бъдеще пред него. Дяков тренира с отбора и ще бъде изцяло треньорско решение дали ще започне срещу ЦСКА. Ще видим и как се чувства в дните преди мача", каза още Дамбраускас.