Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас коментира успеха на тима с 2:1 над Бачка Топола в първата проверка на шампионите на турска земя.

"Чувствам се добре, работя нещо, което обичам да работя и имам отбор, който харесвам. Имахме трудна седмица по отношение на тренировките. Футболистите отговарят на изискванията ми. Всеки усети от игровия ритъм. Новият треньор идва с новите си идеи и концепции. Следващата тренировка е най-важната и трябва да действаме така, футболистите се трудиха много, реагираха добре, доволни сме. Работата ще бъде свършена когато вдигнем титлата, тогава ще може да говорим дали сме щастливи или не, защото това е най-важното. Трябва да свършим работата си и трябва да приготвим играчите за важните мачове", започна той.

"Все още разучавам какво могат играчите, гледал съм мачове на играчите в миналото, все още е период на обучаване между мен и тях. Играчите имаха определени задачи, някои се справиха по-добре, но имаме много работа за вършене, искаме Лудогорец да доминира, да създава повече шансове, да не допускаме положения пред нашата врата", добави специалистът.

"Искам да видя Лудогорец да се наслаждава на футбола, да играят с увереност, да са креативни и да действат атрактивно, да се наслаждават на играта. Треньори, собственици, фенове, всички трябва да са горди от това, което Лудогорец представя на терена, това е основната задача, тази задача не е лесна, защото за да се наслаждаваш трябва и да побеждаваш, но ние трябва да работим в тази посока", каза още Дамбраускас.