Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас сподели първите си мисли след поражението с 2:3 от Локомотив в Пловдив. По този начин домакините се доближиха на 5 точки от „орлите“ и първото място при равен брой изиграни срещи.

"Това е тотално неприемливо да допуснем 3 попадения. Стартирахме добре. Успявахме да изолираме някои полупространства. Всичко рухна в първата част. Всичко се срина заради пресата на Локомотив Пловдив. Твърде евтино губехме топката. Това ни стува страшно скъпо. В началото на втората част реагирахме добре. Изглеждахме опасни с няколко ситуации в последната третина. Когато допуснеш 3 гола, е много трудно да спечелиш срещу когото и да е", започна той.

"Трябва да търсим грешките на тренировъчното игрище. Трудно е сега. Трябва да бъдем по-спокойни, когато сме поставени под преса. Може би действаме с някакви ментални обеменености и не можем да намерим ритъма си. Не може да допускаме по 3 попадения. Трябва да намерим бързи решения. Да се погледнем в огледалото и да се запитаме къде сгрешихме. Да започнем от утре да работим", продължи специалистът.

"Не може да делим мачовете. В това първенство всеки мач е важен и не може да отделяме повече внимание на един двубой повече от друг, Ако се подобряваме от среща на среща, ще решим проблемите", завърши изказването си треньорът.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.