Наставникът на шампиона Лудогорец - Георги Дерменджиев, остана доволен от представянето на своя тим не само при победата с 3:0 над Локомотив Пловдив, но и като цяло през сезона. Опитният специалист и открехна вратата за предстоящата лятна подготовка.

„Доволен съм от реакцията. Отборът има много голям потенциал и го показа на този мач. Искам да поздравя собствениците, ръководството, играчите, моите колеги треньорите за това, което направихме заедно“.

start-photo.bg
58 снимки

„Има нещо друго, тези хора, които са изиграли цялото първенство и са спечелили тези мачове, е редно да завършат. Това е мое мнение. Всички трофеи за мен са много важни и ценни. Най-вече съм доволен за тази 13-а поредна титла. Надявам се така да продължи Лудогорец“.

„Аз работя в колектив. Абсолютно всички са допринесли за промяната, която стана. Искам играчите да бъдат готови психологически, те знаят, че нашата програма е готова от зимата за лятото, знаем контролите и колко време имаме за подготовка“.

„От много време говорим за това. Това е целогодишен труд. Когато отборът играе добре, има афинитет към наши играчи. Ще видим какво ще се получи. Искам отборът да се подобри и най-вероятно това ще се случи“, заяви Дерменджиев.