Нападателят на Лудогорец – Кирил Десподов, сподели на пресконференцията преди мача с Бетис, че не се притеснява от пълните трибуни на стадиона. Той сподели още, че пълен стадион дава допълнителна мотивация за всички футболисти.

„Аз предпочитам да играем пред 100 хил. души. Това не трябва да ни притеснява, ние сме професионални спортисти. Това трябва да ни мотивира и да дадем най-доброто от себе си. Гледахме видео и разузнахме добре отбора на Бетис. Техните бегове се включват в атака. Ще направим каквото ни каже треньорът”, каза Десподов.

„Трябва да спазваме тактиката на треньорите, защото те са анализирали най-добре съперника и могат да ни дадат най-добрите указания какво да правим по време на мача. Това че се включват в предни позиции, означава, че ние ще имаме повече празни пространства. Казах след мача с Рома, че това не е победа само за Лудогорец, а и за български футбол. Да се надяваме, че ще успеем да спечелим отново. Има негативни резултати тук, но се надявам утре да я приключим”, коментира още той.