Офанзивният футболист Кирил Десподов коментира преминаването си в Лудогорец на организирана пресконференция от разградския шампион. Десподов засегна темата "ЦСКА", след като се появиха редица публикации след наемната сделка на Лудогорец от Каляри. Играчът призна, че от бившия му клуб не са го търсили, акцентирайки, че за него ЦСКА е "нещо специално", но сега е време да се концентрира върху "орлите".


Още по темата: 

Десподов със силни думи за Лудогорец


"За мен ЦСКА ще си остане нещо специално. Играл съм три години там – тази емоция, която са ми давали феновете и клуба, няма да бъде заличена или забравена. Не е приятна ситуацията. Омразата и обидите от феновете ги разбирам. В целия свят се случва. Не съм нито първия, нито последния. В ЦСКА съм играл със сърце и емоция. Животът на футболиста не е лесен. Трябва да взимам правилните решения. Не всичко е така както изглежда отвън. Феновете на ЦСКА не обичат Лудогорец", сподели по темата Десподов.

7 снимки

"Не се движа с охрана, аз към професионалист. Трябва да затворим темата ЦСКА. Оттам никой не ме потърси дали бих желал да се върна. Не можем да говорим за предателство. Искам да се концентрирам върху Лудогорец", констатира роденият в Кресна флангови футболист.