Футболистът на Лудогорец - Кирил Десподов, отново показа, че има голямо сърце. Преди време Десподов даде 2500 лева за фланелка в благотворителен търг и помогна на болно дете. Сега го направи отново. Той е спечелил един от търговете за малкия Васи. Сумата пак е над 2000 лева.

Васил Търпанов е на 6 годинки, с диагноза Медулобластом (злокачествен тумор на малкия мозък). Той е преминал 16 курса химиотерапия и 58 курса лъчетерапия на глава и гръбнак. Въпреки продължителното лечение, на последния ядрено-магнитен резонанс се е видял остатък от тумора, който трябва да бъде премахнат оперативно.

Този път надежда дават от клиниката International Neuroscience Institute в град Хановер (Германия), където може да бъде извършена успешна операция. За съжаление, клиниката не работи с формуляр S2, което означава,че разходите по престоя и лечението на детето не могат да бъдат поети от здравната каса.

Всеки, който иска да помогне, може да го направи.

ТИТУЛЯР: ВАСИЛ ТЪРПАНОВ

DSK/IBAN: BG20STSA 93000 02753 2016

BIC: STSABGSF

PAYPAL: TARPANOV_87@ABV.BG.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.