Централният защитник на Лудогорец Драгош Григоре спечели титлата с Лудогорец, но не скрива разочарованието си от състоянието на любимия му Динамо Букурещ. Румънският национал сподели, че иска да изпълни договора си с разградчани, след което да се завърши кариерата си при „кучетата“, дори и в ролята на...масажист.

lap.bg
23 снимки

„Ще бъде много трудно за Динамо да се спаси. Не можех да гледам мача им със Сепси, защото по същото време играх с Лудогорец. Тогава дори не исках да гледам репортаж след двубоя, защото разбрах, че Динамо е загубил. Бях много разстроен! Играчите трябва да забравят за всички проблеми, да бъдат съсредоточени на 100% и да задържат Динамо в Лига 1“, заяви Григоре пред ProSport.

“Имам още две години от договора си с Лудогорец и искам да остана до края на контракта си в клуба. Но много ми липсва Динамо и скам да завърша кариерата си в отбора. Ако това не е възможно като футболист, тогава като масажист или каквото е необходимо. Готов съм да помогна на Динамо от всяка позиция“, каза бранителят на разградчани.

„Нямам търпение да гледам дербито със Стяуа, въпреки че Динамо се бори за своето оцеляване в шампионата. Шансовете в този мач са равни, убеден съм в това. Освен това се надявам и вярвам, че Динамо може да спечели Купата на Румъния и по този начин да спаси сезона“, добави Григоре.