Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев призна, че петте точки аванс пред втория Левски е крехък аванс след изиграването на последния мач за 2019-а година, когато Лудогорец направи 1:1 срещу Славия.

„Много е неприятно, когато в последната минута загубим две точки, защото можехме по-рано да вкараме по-рано. Не си реализирахме шансовете – така е. След като поведохме с 1:0, настъпи отпускане. Втората част започнахме добре, но нямахме късмет и шанс. Понякога подхождахме по-лежерно към ситуациите.

„Доста е трудно след мач в Европа да ги накарам след 3 дена да дадат максимума от себе си. Затова имаме 25 футболисти, за да правим ротации.

„Да, много по-добро щеше да е да имаме седем или повече точки, но пет точки не са малко. Сега е трудно да правя равносметка, тъй като съм ядосан, но направихме добър полусезон. В този момент няма подписани договори с нови футболисти, но има разговори. Когато стане факт, ще се разбере.

„От клуба ще има изявление по казуса с мен. Аз още щом дойдох лятото имам уверение, че ще работя за Лудогорец. Смятам, че ще остана напролет в Разград”, завърши Станислав Генчев.