Треньорът на Лудогорец - Станислав Генчев, даде интервю за GONG.BG, в което направи интересен коментар за предстоящия мач с ЦСКА. Младият специалист, който записа доста добри резултати откакто пое българския шампион, обяви отбора на Локомотив Пловдив за приятната изненада през този сезон.

"Надявам се да победим ЦСКА в утрешния мач на „Българска армия“. Традициите са хубаво нещо и се надяваме да продължим тази традиция да останем без загуба.

"Мачовете с ЦСКА винаги носят по-особен заряд. Това, че имаме 11 точки преднина не ни дава спокойствие, тъй като знаем, че ЦСКА ще направи всичко възможно утре да ни победи по този начин да скъси разликата. Последните мачове играят успешно. Ще искат да продължат тази серия. Предполагам и стадионът ще е пълен. Имат подкрепата на своята публика. При всички положения ще се получи хубав мач за гледане, в който се надявам нашият отбор да се окаже победител", заяви Генчев.

"Няма как да не отбележим добрата игра на Локомотив Пловдив. Това е един отбор, който играе изключително стабилно. Със солидни футболисти. Неслучайно бе на 2 място до преди един кръг. Това е отборът, който е изненадата според мен", добави младият специалист.