Предводителят на Крумовград – Станислав Генчев, призна, че се гордее от представянето на своите футболисти след равенството 3:3 срещу Лудогорец. Генчев отличи целия си отбор, след като тимът е в серия от 13 поредни мача без поражение в efbet Лига.

„Гордея се с футболистите си. Много добър мач за нашия отбор. Трябваше да играем срещу повече противници от нормално. Нямаше да е заслужено да си тръгнем с трите точки, но и точката е добра за нас. Много съм горд с играчите си и това, което показаха. Когато един треньор работи по-дълго време с даден отбор и работи с различни модели, футболистите свикват и нещата се получават. Влезнахме в шестицата и момчетата се успокоиха. Това никой не го очакваше. Срещу нас днес имаше добър отбор с много добри футболисти, но не се огънахме на натиска. Този мач за мен е победа за нас“, стартира Генчев.

start-photo.bg
100 снимки

„Лудогорец има много класни футболисти. За момент да оставиш някой, ще ти направят проблеми. През първото се разминахме с една. После ни обърнаха с психология. Допуснахме груба грешка при третия гол, но си тръгваме от Разград непобедени след три гола в нашата врата. Това е голям успех за нас“.

„Искахме до последно да бъдем в първата шестица, тъй като ще играем срещу най-силните отбори. Да изчистим грешките си. Ако играч се представи добре и го продадем, това е важно за нашия отбор. Трябва да насочваме игровите модели към следващия сезон и ще се опитаме да спечелим максимален брой точки“, завърши Станислав Генчев.