Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев сподели след победата с 1:0 над Витоша Бистрица, че тимът му е изпитал сериозни затруднения срещу съперника със затворен стил на игра. Единственото попадение падна в добавеното време на мача след попадение на  Димо Бакалов.

„Победата е най-важна, ние сами си направихме мача труден, имахме много ситуации през първото полувреме, но не успяхме да ги реализираме. Бяха се затворили добре и се опитваха да рушат играта, а ако могат и да направят нещо напред. Направихме си сами мача труден и можехме да допуснем глупост”, сподели Станислав Генчев след срещата по DIEMA SPORT.

“Всяка ситуация е жизненоважна, знаейки че краят на мача наближава. Ние очаквахме подобно поведение на отбора на Витоша, така играят почти всеки мач, това е техният стил, ние опитахме да намерим решение, трудно обаче намирахме последния голов пас.”

 „Доста бурни седмици имахме, за съжаление, двата мача в Европа ги загубихме, въпреки че сме безгрешни у дома, но нашата цел е да продължим. При предишната пауза казах, че не искам пауза за националните отбори, но сега се радвам, че предстои такава. Последния месец всички мачове са ни много трудни, надявам се да завършим по най-добрия начин”, каза още Генчев.