Защитникът на Лудогорец Георги Терзиев коментира равенството на своя отбор със Заглембие в приятелски мач, завършил 1:1.

"Тежък мач беше, стилът бе типичен за тях – здрава и твърда игра. Ще е полза от нас, защото и в България има такива сблъсъци. Беше важно да отговорим на тяхната агресия. Мисля, че първият етап от подготовката мина. Първите седмици всички знаят, че са най-тежки, наблегнахме повече на физическата подготовка. Сега имаме почивка и предстои следващият етап, който е повече игрово.

Добре е да печелим мачовете за самочувствие, нищо, че са приятелски. Когато имаш манталитет на победител, трябва да влизаш във всяка среща с цел. В случая, този първи етап, който казах, оказа влияние, тъй като са доста тежки и тренировките.

Достатъчно години съм вече тук и съм показал, че когато треньорът прецени, че може да разчита на мен, аз съм на среща. Има време до мача с Андерлехт, така че ще се види кой ще играе. И друг път съм играл на тази позиция, не е моята типична, но най-важното е, от каквото има нужда в дадена зона и в полза на отбора, да го направя", сподели Терзиев.