Помощник-треньорът на Лудогорец Яков Папарков, който води днес разградчани, бе доволен от постигнатия успех с 3:0 над ЦСКА 1948.

Антон Узунов
80 снимки

„Индивидуалната класа и отборната игра ни помогнаха да спечелим. Беше много важно след мача в четвъртък да превключим на ниво първенство. Момчетата влязоха от първата минута концентрирани. През целия мач бяхме господарите на терена, контролирахме мач и заслужено спечелихме“, заяви Папарков

„Бих отличил отборната игра. Добре правехме преходите от защита в атака. Целият отбор игра на ниво. В Лудогорец, не веднъж сме казвали, че притежаваме равностойна скамейка с добри футболисти. Трябваше да направим корекции след Тотнъм и това не се отрази на играта ни. Всеки, който се появи в мача се представи много добре“, добави още той.

„Добре е да има повече мачове, особено за момчетата, които са взели по-малко участие. Днес победихме, но трябва да работим още във всяко едно отношение. Имаме млади футболисти, които искаме да развиваме. Със сигурност Лудогорец не е стигнал нивото, на което сме свикнали да го гледаме. Имаме още време, за да постигнем постоянството в играта си“, каза Папарков.