Лудогорец официално представи своя нов треньор - Валдас Дамбраускас. Спортният директор на "орлите" - Георги Караманджуков, приветства специалиста.

"В края на октомври ръководството взе решение да се раздели с Павел Върба. През това време имахме доста предложения, огледахме доста кандидатури. Спряхме се на Валдас Дамбраускас, който ще е новият старши треньор на Лудогорец", бяха първите думи на Караманджуков, който обяви, че договорът на Дамбраускас е за 2 години и половина. 

16 снимки

"Щом Валдас е тук в момента, значи сме преценили. Ако не сме вярвали в неговите възможности, той нямаше да бъде до мен. Ние, като резултати и успехи, отстъпление нямаме. Имаме такова откъм поведение и игра, направили сме си нашите анализи, причините са доста, не смятам да ги коментирам. Лудогорец винаги е бил трън в очите на много хора, надяваме се, че и този път ще се справим с това, колкото и да омаловажават някои неща. Никога не съм си позволявал да коментирам другите клубове, така че не ми прави впечатление и че приписват другаде успехите ни", заяви Караманджуков.