Плеймейкърът на Лудогорец, който оформи крайния резултат 2:2 срещу Шахтьор Донецк – Каули Оливейра. Халфът призна, че Валдас Дамбраускас учи уверено играчите на „орлите” за правилно движение по терена и акцентира, че сега се набляга сериозно върху тактическите неща от играта.

„Играхме срещу много силен отбор какъвто е Шахтьор и това беше много добър тест за нас. Започнахме смутени, но с течение на мача се подобрихме. Създадохме много шансове и се върнахме с двата гола пасив. Доволни сме, защото показахме добри неща”, започна Каули Оливейра.

„Трябва да се разбираме добре на игрището и да се подобряваме във всеки един момент. Работим много здраво във всяко едно отношение. Всичко с новия наставник е на едно високо ниво се чувстваме отлично. Сега се намираме в период, който трябва да работим здраво и да се подготвим за основните мачове, но Дамбраускас ни помага много”.

„Вижте, че тичаме по-малко без топка и наблягаме на тактическия план. Треньорът ни дава съвети как да се движим и в двете фази на играта. Искам да стана шампион с Лудогорец и да си осигурим титлата по-скоро. Трябва да трупаме точки и да играем отново в европейските клубни турнири”, завърши голмайсторът за Лудогорец в съботната контролна среща.