Звездата на Лудогорец Клаудиу Кешеру, който отбеляза победното попадение от дузпа за победата срещу Монтана, остана доволен от успеха, но сподели, че отборът трябва да работи още по-здраво за всяка победа. 

79 снимки

„Да, сега всяка победа е важна. Те бяха добре организирани, изпуснахме две положения първото полувреме и това им даде самочувствие, че могат да вземат нещо повече. Трябва да се справяме по-добре. Желание имаше, но трябва още по-качествено да се синхронизираме, да играем повече заедно. На тренировка трябва да го работим, но и трябва време. Три точки сме по-близко до десета титла“.

„Така е, видях ситуацията. Усетих, че той няма как да ме вижда. Ако съм първи до топката, има голям шанс това да е дузпа. Изстрелът беше на момента. Марио е добър вратар. Познаваме се, беше и в Румъния, говореше ми на румънски по време на мача“.

„Монтана ми изглежда като отбор, който не трябва да е там долу в класирането. Трябва да даваме всичко от нас, да работим за това как да вземем трите точки“.

Нападателят коментира и предстоящият реванш с ЦСКА от ½-финалите за Купата на България. Първата среща в София завърши 1:1:

„Ако имаме силно желание, ще се класираме. Ако има агресия , мисля, че имаме повече шансове да покажем качества и нашата игра. Обаче, ако не сме концентрирани и не сме на тяхното ниво, може да се поучи неща друго. Искаме да играем финал и да го спечелим“, заяви Кешеру.