Нападателят Клаудиу Кешеру говори по темата за престоя си в Стяуа Букурещ през 2014-а година. Тогава румънецът не се израдва на силен престой при „стелистите”, след като бившият наставник на Литекс – Лауренцио Регенкампф, не му е дал много шансове. Все пак Кешеру призна, че няма „лоши чувства” към своя сънародник.

„Мисля, че тогава можех да играя повече при престоя на Регенкампф. Моята ефективност беше много голяма. Отборът беше обучен добре и беше логично да изчакам своя момент. Години по-късно продължавам да нямам обяснение за някои неща тогава”, каза нападателят на Лудогорец пред румънските медии.

LAP.bg
29 снимки

„Няма обида в мен. Не съм имал добри отношения с Регенкампф, но това се случва в спорта. Важно е да имаме уважение”, разкри Кешеру пред Digi Sport.

При Регенкампф Кешеру игра в 19 мача за Стяуа, в които вкара девет гола и подаде за други четири. В първата част на сезон 2014/15 нападателят сумарно вкара 19 гола и даде асистенция за още пет, като пристигна в Стяуа през януари 2014-а от Бастия. След това през 2015-а година той бе продаден за 2,4 млн. евро на Ал Гарафа, за да може после да развие сериозна кариера в българския шампион Лудогорец.