Нападателят на Лудогорец, Клаудиу Кешеру, сподели впечатленията си след равенството 1:1 на "орлите" срещу румънския шампион Клуж във втората контрола на тима за предсезонната подготовка. 

Стрелецът сподели, че целта е Шампионска лига, но ако не се получи влизането там, то и класиране в Лига Европа би било удовлетворителен резултат. 

„Труден мач. Преди да започнем мача подготовката беше уникална. В рейса опитахме да направим сауна. Искахме да направим силен и сериозен мач и да играем по начина, по който трябва да изглеждаме на 7-ми юли“, започна стрелецът.

„Клуж са на същата фаза на подготовката. Там винаги има напрежение, 4 поредни пъти са шампиони на Румъния. Много интересна контрола беше за мен, в която успяхме да направим неща, които правихме на тренировка. Усетих, че дистанцията беше добро, за да стрелям“.

„Малко сме изморени, но всъщност се чувстваме доста добре. Ще опитаме да влезем в Шампионската лига. Ако се получи, ще е уникално, но ако не – Лига Европа ще е чудесно. Имаме нужда от още време, за да се съберем всичко и да сме готови. Важно е сега да видим кои най-бързо са готови, докато другите наберат скорост постепенно. Така ще се опитаме да атакуваме европейските клубни турнири“.

„Опитахме се да се адаптираме към противниците. Трябва да слушам треньора и да изпълнявам. Не мога да мисля само за себе си, а трябва да давам постоянно опции на хората около мен“, завърши Кешеру.