Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци говори след успеха над Левски с 4:2 на "Герена". Той попита защо се дават пари за ВАР, след като не се използва. 

Главният съдия на Левски - Лудогорец - Георги Кабаков, подмина дузпа за Лудогорец, а Волен Чинков не му даде знак да я разгледа, въпреки че такава имаше.

„Заслужено спечелихме. Играхме добре, доволен съм от играчите и треньора. Не сме доволни от съдийството. Даваме пари за ВАР, но не го ползваме“, недоволен бе той от съдийството на мача и допълни: „Искаме да се ползва ВАР и то не само от едната страна. Имаше две ситуации първото полеувруме, когато трябваше да се използва ВАР. Поне като го имаме, трябва да го ползваме“, заяви Моци.

„Имаме добри футболисти. Днес показаха, че имат качества, че имат големи характери и че могат да бият всеки отбор“, добави още той.
 
„Още говорим с Валдас Дамбраускас по разтрогването на договора му. В този момент нямаме никаква опция за нов треньор, защото не се знае докога ще приключим всичко с Дамбраускас. Сега Генчев ще е старши треньор. Ние го познаваме, той показва, че има качества и може да води отбора. Бяха много неща, заради които се стигна дотук с Дамбраускас“, каза техническият директор на Лудогорец.