Българският шампион Лудогорец се похвали с хубава инициатива, при която футболистите на отбора и деца от града запалиха заедно елха в Разград.

Ето какво написаха от клуба в социалните мрежи.

"В зелено – бели цветове грейна коледната елха на Биовет, която футболистите на Лудогорец, заедно с децата на Разград запалиха на весел празник.

Коледният дух присъстваше през цялото време на купона. Децата бяха посрещнати с бонбони и се запознаха отблизо с талисмана на клуба, орлицата Фортуна. Фен караваната на клуба, също бе част от изненадите за малчуганите и техните родители. За доброто настроение на всички допринесоха изпълненията на талантливите Ирем Али и Текин Зекериев от Център за работа с деца с ръководител Свилена Дечева, децата от ДТШ „Хорце“ с ръководители Румен Иванов и Жулиета Иванова, както и танцьорите от СБК „Шадоус“ с ръководители Ирина Стоянова и Иван Стоянов. Много усмивки предизвика близо триметровата розова коала, която танцува заедно с децата.
Най- много малчуганите от града се зарадваха на пристигането на любимите си футболисти от Лудогорец. Те, заедно с председателя на борда на директорите на Лудогорец ,г жа Теменуга Газдова и приказния Дядо Коледа запалиха светлините на празничната елха. Тя бе специално изградена от G&D electro group, големи фенове на отбора.
С пожелания за весели празници, здраве и успехи през следващата година г -жа Газдова се обърна към децата на града и техните родители. Не пропусна да отправи и пожелания към момчетата от Лудогорец за здраве и много успехи, с които да радват своите малки и големи фенове.
Всички дълго се снимаха пред празничната елха с футболистите и Дядо Коледа, както и успяха да попълнят колекцията си от автографи на любимите играчи".


efbet подкрепя българския спорт