Шампионът Лудогорец приема носителя на Купата на България Локомотив Пловдив в събота от 21:00 часа на „Хювефарма Арена". 


Срещата в Раград ще бъде предавана пряко по DIEMA SPORT, а Gong.bg ще проследи всичко най-интересно от двубоя минута по минута.


Най-новото попълнение на Лудогорец - Оливие Вердон, бе представен официално в четвъртък. В същото време левият защитник Талеб Таута по всяка вероятност ще бъде пратен под наем в Израел, тъй като не се вписа в тима. Бранителят пристигна в Разград с добра визитка, след като носи екипа на германския Айтрахт Франкфурт.

Капитанът Светослав Дяков продължава да бъде извън сметките на Павел Върба заради положителната проба за коронавирус, която даде наскоро. В момента борбеният халф е под карантина.
На този етап чешкият специалист няма да разчита на още попълнения и селекцията изглежда, че е завършена.

Локомотив Пловдив също подписа с нов футболист, който бе картотекиран за двубоя с Лудогорец - Филип Михалевич.

Парвиз Умарбаев ще бъде на разположение на треньора Бруно Акрпович, след като по време на паузата се ожени в своята родина.

Важна новина при „черно-белите“ е, че Георги Илиев влиза в щаба на босненския специалист. По всяка вероятност Георги Минчев ще бъде поставен отново до Димитър Илиев в двубоя срещу Лудогорец, тъй като Анте Аралица натрупа много мачове за кратко време и няма да е учудващо да му бъде дадена почивка.