Разград отново се готви за незабравима евровечер. Днес на „Хювефарма Арена“ Лудогорец приема в първи 1/16-финал намиращия се във върхова форма Интер. Двубоят стартира в 19:55 часа и ще може да следите най-интересните моменти на Gong.bg.

Официален сайт на Лудогорец
8 снимки

През есента „нерадзурите“ играха в Шампионската лига, но имаха малшанса да не продължат в турнира и през пролетта. Миланският гранд завърши трети в тежката група с Барселона и Борусия Дортмунд.

В днешният двубой Лудогорец има шанса да поднесе изненадата след като в Разград Антонио Конте не дойде с осем от основните си футболисти. В Италия останаха Самир Ханданович, Алесандро Бастони, Роберто Галярдини, Стефано Сенси, Себастиан Еспозито, Марсело Брозович и Милан Шкриняр. Но все пак в Разград вчера пристигнаха големи звезди като Ромело Лукаку, Лаутаро Мартинес, Кристиан Ериксен и Алексис Санчес.


Следете в 19:55 часа Лудогорец - Интер НА ЖИВО в Gong.bg


Лудогорец ще има възможността да вземе скалпа на четвърти носител на КЕШ. В историята си до момента „орлите“ надделяха над Цървена Звезда, Стяуа Букурещ и ПСВ Айндховен.

Официален сайт на Лудогорец
12 снимки

Интер никога не е печелил в България. “Нерадзурите” имат равенство 1:1 срещу ЦСКА в знаменития полуфинал за КЕШ през 1967 година, а през 1975-а правят 0:0 с Етър във Велико Търново. И в двата случая италианският колос излиза краен победител.

Конте: Лудогорец играе редовно в Европа, подхождаме сериозно

Върба: Готови сме за сензация, не се плашим от Интер

Кешеру: Защо да не вкарам на Интер?

Първтата система VAR бе монтирана на "Хювефарма Арена"
 

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ:

ЛУДОГОРЕЦ: Пл. Илиев, Сисиньо, Г. Терзиев, Григоре, Недялков, Дяков, Анисе, Каули, Марселиньо, Вандерсон, Кешерю

ИНТЕР: Падели, Годин, Ранокия, Д'Амброзио, Моузес, Барела, Весино, Бираги, Ериксен, Алексис, Лаутаро