Българският шампион Лудогорец ще иска да се подсили с двама офанзивни футболисти до началото на пролетния дял в efbet Лига. Смята се, че „орлите“ ще търсят атакуващ халф, който да действа зад нападателя, и крило.

Както е известно, Рик Джонатан ще бъде аут от терените за половин година заради тежката контузия, която получи по време на лагера на отбора в Турция. Каули Оливейра пък може да напусне „Хювефарма Арена“, като интерес към него има от страна на корейския Чонбук, а оферта за него от Панатинайкос вече беше отхвърлена.

Официален сайт на Лудогорец - www.ludogorets.com/bg/
23 снимки

Медиите в Бразилия пишат, че Лудогорец е насочил поглед към футболиста на бразилския гранд Коринтианс. Става сума за 29-годишният Луан Виейра, който има договор края на календарната 2023-а година. В момента ръководството на клуба води преговори за прекратяване на контракта, но все още не е постигнато споразумение. Клубът иска да е по взаимно съгласие, докато футболистът желае да получи компенсация, защото взима доста висока заплата и ще получи добра сума, ако е по вина на Коринтианс.

Бразилците обмислят дали да него пуснат и под наем, като опция е именно Лудогорец, както и още няколко отбора. През втората половина от миналия сезон Луан бе под наемв Сантос. Той е играл още за Гремио, Катадувензе, Танаби и Америка СП. Досега никога не е напускал родината си.