Българският шампион Лудогорец поздрави всички медицински лица в страната по случай техния празник. 7 април е обявен за Световен ден на здравето. От клуба изказаха своя рескпект и почит към всички свързани с лекарската професия, особено в тежките времена с пандемията от коронавирус.

От Лудогорец им пожелават много енергия, здраве и търпение в битката с опасния вирус, който възпира целия свят.

Ето какво написаха от Лудогорец:   

Честит 7 април, ден на медицинския работник

"Скъпи лекари, медицински сестри и здравни работници,

За нас е чест да Ви поздравим за Световния ден на здравето, 7 април.

Във време на световна пандемия от COVID-19, когато целият свят разчита на Вас, използваме възможността да засвидетелстваме нашият респект и почит към всички, работещи в системата на здравеопазването. В труден период, когато планетата се е сблъскала с коварния коронавирус, Вашият професионализъм и всеотдайност са решаващи.

Желаем Ви да имате енергията, здравето и търпението в битката с коварната болест, парализирала света. Желаем Ви да отбележите все повече успехи в борбата на първа линия за лечението и спасяването на нуждаещите се. Вярваме, че ще успеете. Вярваме, че светът отново ще се върне към нормалния си начин на живот, а Вие ще продължите с благородната си мисия по опазване на най-ценното - човешкия живот.

Честит 7 април!