Отборите на Лудогорец и Ботев Враца затварят програмата на съботния ден от 21-вия кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 17:30 часа и ще се изиграе на стадион "Хювефарма Арена" в Разград и ще може да бъде наблюдавана в ефира на DIEMA SPORT. Ние от Gong.bg, от своя страна, ще проследим всичко най-интересно за вас от срещата минута по минута.

Зимата в редиците на "орлите" беше изпълнена с малко, но съществени промени. Начело на отбора застана реномирания чешки специалист Павел Върба, който ще цели да надгради свършеното от Станислав Генчев през есенния дял от първенството, както в игрови план, така и по отношение на постиженията.

Към състава на хегемона се присъедини единствено бразилецът Каули Оливейра от състава на германския първодивизионен Падерборн, докато през изходната врата преминаха Яцек Горалски, Мей Махлангу и Жуниор Брандао.

За срещата срещу Ботев Враца с контузия е крайният бранител Жордан Икоко, а наказан е Сисиньо.

Във Враца, от друга страна, промените бяха изключително много, като на стадион "Христо Ботев" на практика акостира цял нов отбор от играчи. Сред напусналите, от друга страна, се отличава името на Валери Божинов.

За тежкото гостуване в Разград наставникът Антони Здравков ще трябва да се лиши от услугите на контузените Красимир Костов, Атанас Зехиров и Том, докато наказан е Ивайло Михайлов. В срещата няма да може да играе и преотстъпения именно от Лудогорец Доминик Янков.