Ръководството на Лудогорец пусна поздравителен адрес по случай 146 години от освобождението на Разград. Шампионът на България по футбол продължава да бъде гордост за своя град, след като спечели 12 поредни титли.
 
„Уважаеми граждани на град Разград, 
 
днес честваме 146 години от освобождението на нашия роден град. Поклон пред саможертвата на героите в името на Отечеството. Техният висок морал и родолюбие са съхранени в паметта на поколенията. И днес Разград пази спомена за техния подвиг, който е доказателство за това, че няма сила, която да спре българския народ, когато е обединен.
 
Благодарни сме на поколения разградчани, които вече 146 години работят за благото на жителите на града. Признателни сме на хилядите общественици, учени, творци, спортисти, които през годините превърнаха Разград в модерен и успешно развиващ се български град, част от чиято нова история е и ПФК Лудогорец.
 
ПФК Лудогорец честити на всички разградчани и се присъединява към празника с пожелания за усърден труд и просперитет в развитието на Разград.  Честит празник!“, написаха от ръководството на Лудогорец.