Лудогорец продължава своята зимна подготовка на лагера в Турция, като ще проведе поредна контрола, която ще го противопостави срещу грузинския Динамо Тбилиси. Срещата е с начален час 16:15 и ще може да я наблюдавате НА ЖИВО по DIEMA SPORT 2, Gong.bg ще проследи минута по минута всичко най-интересно около срещата.

До момента "орлите" имат загуба от Хановер, равенство със Заглембие и победа над Цървена Звезда. Динамо Тбилиси е шампион през този сезон на Грузия, като това означава, че пред Лудогорец стои нов сериозен съперник.

В последната проверка на тима на Анте Шимунджа тежка контузия получи новото попълнение на "зелените" Диниш Алмейда, която ще го принуди да се подложи на операция в чужбина. Именно нови контузии ще искат да избегнат от лагера на Лудогорец, тъй като им предстои тежка битка за титлата в efbet Лига, както и мачове от Лигата на конференциите.

Лудогорец и Динамо Тбилиси редовно организират приятелски срещи помежду си, като "орлите" два пъти побеждават в последните две години грузинския си съперник. Очаква се Анте Шимунджа отново да даде игрово време на всичките си футболисти, като ще е интересно как ще разпредели минутите на отделните играчи.