Лудогорец приема Берое в пореден мач от първия кръг на плейофите от челната шестица в efbet Лига. Двубоят е с начален час 19:45 часа и ще бъде предаван пряко в ефира на DIEMA SPORT. Gong.bg, ще проследи всичко най-интересно от срещата на живо.

Настроението в лагера на домакините е приповдигнато, тъй като победа в предстоящия двубой ще означава и официално завоюване на 10-та поредна титла в елита на България. При победа днес Лудогорец ще подобри рекорда на ЦСКА от 9 поредни титли.

Звездите на тима, в лицето на Кирил Десподов и Вандерсон са единодушни, че успехът и завоюването на трофея трябва да дойдат още в двубоя с Берое, който на свой ред просто доиграва сезона. Формата на тима е впечатляваща, след отпадането от Купата на България, като момчетата на Валдас Дамбраускас нямат допуснат гол в 3 поредни мача.

В лагера на Берое нещата са коренно различни, след като драмите около клуба бяха в центъра на вниманието в последните семдици. В крайна сметка Петър Колев ще продължи да води отбора до края на настоящата кампания, след като беше освободен Димитър Димитров – Херо.

Илиас Хасани е наказан за срещата, а старозагорци вече започнаха да мислят за лятото, като се спекулира, че Андерсон Кордейро е сред трансферните цели на клуба.