Полският Пиаст Гливице иска да привлече нападателя на Лудогорец Якуб Швиерчок. В Полша пишат, че двата клуба могат да сключат и сделка за размяна на играчи. От една страна атакуващият футболист на разградчани ще поеме към родината си, а при „орлите“ ще пристигне централния защитник Якуб Червински.

Антон Узунов
67 снимки

В момента текат преговори между двете ръководства, като замисъла на Пиаст е да вземе Швиерчок под наем с опция за закупуването му. Лудогорец ще поиска да продаде нападателя, но в Полша съобщават, че все още нищо не е решено.

Желанието на треньора на „орлите“ Павел Върба е да вземе защитника на Пиаст Гливице Якуб Червински. Чешкият специалист познава отлично качествата на 28-годишния бранител, който направи силен сезон в полската Екстракласа.

В Полша все пак съобщават и че двата трансфера може да не зависят един от друг и в момента се провеждат разговори между ръководствата на Лудогорец и Пиаст Гливице.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.