Лудогорец и Арда се изправят един срещу друг в пореден дуел от програмата на 17-тия кръг в efbet Лига. Срещата е с начален час 15:00 и ще бъде предавана пряко в ефира на DIEMA SPORT. Ние, от Gong.bg, ще проследим всичко най-интересно на живо. 

Разградчани постигнаха ключова победа с 2:0 в предишния кръг срещу ЦСКА и по всичко изглежда са се запътили към нова шампионска титла. Отборът на практика приключи с участието си в Европа, като му остава само един протоколен мач с Мидтиланд другата седмица. Това ще му позволи да съсредоточи всички усилия в първенството. Въпреки някои колебания, "орлите" засега изглеждат недостижима на върха. 

Арда обаче не идва на "Хювефарма Арена" като напълно обречен. Под ръкововдството на Славко Матич тимът беше на косъм от поне точка на "Българска армия", преди да пропусне и да победи Левски в Кърджали. Настаникът сам каза, че неговите момчета отиват в Разград без страх. 

Лудогорец продължава да изпитва сериозни проблеми с контузени играчи. В лазарета в момента са Недялков, Текпетей, Са, и Вандерсон, но за щастие на Станислав Генчев поне Каули Оливейра ще навлиза във все по-добра форма. 

В гостуващия лагер няма сериозни кадрови проблеми, така че сръбският наставник на Арда ще може да разчита на всичко най-добро. 

Вероятни състави:

Лудогорец: Пат, Икоко, Терзиев, Пластун, Пинас, Баджи, Гонсалвеш, Ману, Десподов, Чибота, Сотириу

Арда: Караджов, Желев, Петков, Рубежич, Кики, Котев, Зехиров, Иванов, Коконов, Делев, Жуниньо