Лудогорец приема Локомотив Пловдив в последен мач от 11-ия кръг на еfbet Лига. Срещата на "Хювефарма Арена" започва в 20:00 часа и ще се предава пряко по DIEMA SPORT. На Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от двубоя. 

"Орлите" са в серия от четири поредни победи в първенството. Ако възпитаниците на Игор Йовичевич не загубят днес, то те ще са еднолични лидери във временното класиране, след като в събота Левски отстъпи с 0:1 при гостуването си на Ботев Пловдив. 

През седмицата разградчани имаха гостуване на Виктория Пилзен в Лига Европа, което завърши 0:0. В мача с чешкия тим трима футболисти бяха заменени принудително заради травми - Ивайло Чочев, Кайо Видал и Диниш Алмейда. Не е ясно дали някой от тях ще може да играе днес. Не така стоят нещата с Бърнард Текпетей и Антон Недялков. Двамата лекуват дълготрайни травми. 

Локомотив е раздиран от проблеми. През седмицата собственикът Христо Крушарски, спортният директор Илко Пиргов и треньорът Любослав Пенев, както и неговите помощници, си размениха тежки обвинения. Босът на "смърфовете" обяви, че се оттегля от клуба и ще го даде на човек, който му плати 5 млн. лева. 

"Черно-белите" играха у дома последните си четири мача, но не успяха да спечелят нито един от тях. Тимът на Пенев загуби два пъти и още толкова пъти завърши наравно. 

Главен съдия на мача е Красен Георгив. 

подкрепя българския спорт