Българският национал Марселиньо заяви, че очаква след време да продължи да работи с Лудогорец. В събота той си тръгна за Бразилия, след като приключи одисеята си в Разград след 9 шампионски титли в деветте поредни го­дини в тима. 

Бразилецът с български паспорт и ръководството на "орлите" не успяха да се разберат за нов договор и така поне засега пътищата им се разделиха. Според запоз­нати той и бившият му съот­борник при "зелените" Шоко ще основат мениджърска агенция. Именно с това се очаква да е свързана бъдещата му работа с Лудогорец.

"Не само че си оставам бъл­гарски гражданин, но аз си оставам завинаги разградчанин, защото в този прекрасен град мина най-хубавата част от живота ми", каза за мест­ния вестник "Екип 7" Марсе­линьо.

"В града оставям много приятели, също и в клуба, с който съм убеден, че ще продължа да работя след вре­ме", каза още родният нацио­нал.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.