Техническият директор на Лудогорец - Козмин Моци, сподели очакванията си за предстоящия подготвителен лагер и определи основната цел пред тима. "Орлите" заминаха за Австрия, където ще се подготвят за следващия сезон. 

"Както всяка година, искаме да се готвим добре и да стигнем най-важната ни цел - Шампионска лига. Момчетата тренират остро в последните дни. Знаем, че ни очаква тежък период, но аз имам вяра, че тази година ще успеем да се класираме за ШЛ", заяви Моци. 

"Не сме по-спокойни с трите турнира, не трябва да мислим по този начин. Всеки трябва да мисли за най-високото ниво - ШЛ. Дай боже да минем първите кръгове и после да сме по-спокойни." 

"Момчетата, които са национали, ще почиват малко. Почивката също е важна. Те не са роботи, трябва и да почиват. Все пак, важно е кога ще се съберем всички, всеки да дава максимума." 

"Не знам колко близо сме с Кирил Десподов, преговаряме всеки ден. В момента не е с нас, както и доста футболисти, които почиват", завърши Моци.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.