Бранителят на Лудогорец, Козмин Моци, обяви, че е на 99% сигурен, че ще се оттегли от професионалния футбол след края на настоящия сезон. 

Румънецът от доста седмици насам не е част от титулярния избор на Валдас Дамбраускас и самият призна пред румънските медии, че е почти сигурно, че ще окачи бутонките. 

"Доволни сме от спечелената титла. ЦСКА имаше 9 поредни титли, но ние ги надминахме, печелейки 10 поредни", започна Моци относно завоюваната титла от efbet Лига. 

"Не знам все още дали ще поема друга роля в Лудогорец след края на сезона. Водим преговори, но на 99% ще се оттегля от професионалния футбол през лятото. Все още трябва да направя официално решение обаче". 

"Трудно е да продължа да играя, тъй като на тази възраст никак не е лесно да се завърна към най-добрата си спортна форма. Също така напускането на дома за продължително време, докато съм на лагери, е проблем. Не искам да продължавам, докато стана на 40. Разбира се, щях да предпочета да играя повече, ако бях във форма", завърши Моци. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.