Новото попълнение на Лудогорец Оливие Вердон беше официално представен на пресконференция, организирана от клуба. 

Официален сайт на Лудогорец
39 снимки

Централният бранител, който ще играе с номер 24 на гърба си сподели, че е чувал само хубави неща за проекта на "орлите" и че това безспорно е най-добрият отбор в България. 

„Искам да давам винаги най-доброто от себе си, но най-важното е да показваме израстване като колектив“, започна бранителят.

„Това е най-добрият отбор в България – винаги играе в Шампионска лига и Лига Европа и е шампион редица пъти наред. Познавам и други играчи, които са били тук и целта ми е да се развия индивидуални, както и да помогна на отбора“.

„Готов съм за игра, имам много добри съотборници, които ми помагат от първия ден. Първата ни задача е да спечелим през уикенда и чак след това ще мислим за мача в Лига Европа“.

„Играл съм с Джонатан Кафу в Бордо, така че имахме добри взаимоотношения и той ми каза някои хубави неща за клуба. Готов съм за игра да, работим здраво с нашите съотборници с за мача през уикенда“.

„Харесвам да играя с топката и обичам да намирам правилните решения на терена. Влизам твърдо в единоборствата и ако може да вкарам и някой гол с глава“.

„Всеки шампионат си има различни характеристики, но това, което виждам тук ми дава повод да си мисля, че нивото е добро. Показателно е, че всеки сезон клубът играе за влизане в Европа, това означава, че Лудогорец има страхотни играчи. Имам уважение към българския футбол и не е случайно, че Лудогорец е спечелил 9 поредни титли“, завърши Вердон.