Очакваното напускане на Сисиньо е на път да не се осъществи и той може да остане в Лудогорец още една година, научи „Мач Телеграф“. В момента бразилецът с български паспорт преговаря с ръководството на „орлите“ и по всичко личи, че ще остане в Разград. Неговият договор изтича през юни, а интерес към него има от няколко бразилски клуба.

Сисиньо пристигна в Лудогорец през лятото на 2015 година от гранда Сантос. До момента той е записал 216 мача, в които е вкарал 5 гола за „орлите“. Участва дейно при спечелването на цели седем титли. Доскоро беше и национал на България, като записа 7 срещи при селекционерите Георги Дерменджиев и Ясен Петров.

Антон Узунов
19 снимки

Той завърши този сезон като резерва на словенеца Жан Карничник, който се включи много силно след трансфера си в Разград. Другият десен бек – Жордан Икоко, със сигурност няма да остане, като националът на ДР Конго дори не е получил предложение за нов договор.

Това, че Сисиньо е по-близо до оставане, говори и фактът, че с него нямаше специално сбогуване, каквото имаше с друг бразилец – Вандерсон. До момента десният бек е част от Лудогорец  цели 7 години.