Наставникът на Лудогорец Павел Върба бе повече от доволен след показаното от отбора му при успеха с 3:0 над Левски. Върба призна, че иска тимът му да изглежда така и в предстоящите евробитки за клуба. Чехът също така акцентира, че клубът е в напреднали преговори с няколко нови човека, като всичко е на финална фаза.

„Щастлив съм след тази победа, но момчетата го заслужиха и заслужиха титлата. Целият клуб я заслужава за всички успехи през годината. Работим добре, всичко при нас е нормално, имаме фантастични условия и само трябва да побеждаваме”, започна Върба.

„Не знам дали равенството с ЦСКА е лош резултат за нас. Не мисля, че е толкова лош, ако се върнем към мача. Много съм щастлив, че продължихме да бием вкъщи пред тази невероятна публика. Всеки един играч, не само Дан Битон, в зависимост от това какво направи в мача, как се представи, може да си намери мястото в отбора. Ако не играе добре, не е окей за него. Специално за Битон, в тези два мача, които изигра, показа, че е отличен футболист”, акцентира чехът.

„Разбира се, че ще искам като започнат европейските мачове през август да изглеждаме както днес. Няма да кажа дали ще има трансфери. Когато станат реалност, ще се разбере и тогава ще коментираме. Работим върху няколко футболисти и преговорите са във финална фаза и всичко навярно ще е готово в най-близки дни”, завърши треньорът на Лудогорец.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.