Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев, говори пред медиите преди отлитането на "орлите" за подготвителния лагер в Австрия. Петричев призна, че ще има трансферна активност в отбора в близките дни, а също така призна, че вярва, че тимът е фаворит за поредна титла в efbet Лига.

„Прекрасно е, че има конкуренция, колкото и шаблонно да звучи. Лудогорец е бил силен, когато има сериозни съперници у нас. Мачовете с опонентите са с много сериозен заряд, така че радваме се за това. Пожелавам си отборите, които сега влизат в първенството да отговорят на нивото на терени, тъй като имаме претенции да се играе на високо ниво. Ако това сатне и колегите от другите клубове се постарят в тази част, ще станем свидетели на оспорвани мачове. Дали е фаворит Лудогорец за шампион на България, смятам – да. Последният шампионат станахме с 21 точки пред втория – говори красноречиво кой е фаворит“, каза Петричев.

„Очаквайте новини за входящи изходящи трансфери. Винаги казваме, че не правим трансфери на всяка цена. Има сериозен интерес към наши играчи, доста сериозен интерес. Само ако момчето е щастливо и си заслужава, ще си тръгне. Работи се и по входящи трансфери“, продължи той.

„Всеки иска да има деца от школата в първия отбор. Имаме таланти и сега има момчета, които ще се докоснат до атмсоферата на първия отбор. Идват сериозни поколения и съм оптимист. Каквото и да говорим и подмятаме, аз съм оптимист за нашата школа. Сигурен съм, че има момчета с качества, които ще се преборят за титулярно място в първия отбор на Лудогорец. За всяко дете при нас това трябва да е целта. Има доста юноши, които играят в елита у нас. Сега пуснахме нови две момчета в Спартак – Илкер Будинов и Тихомир Димитров. От тях зависи дали ще направят голямата крачка и да влязат в първия отбор на Лудогорец. Ние трябва да захранваме първия отбор с наши юноши. Правим всичко по силите си. В близките дни правим първа копка на фитнес за академията. Собствениците дават всички необходимо на екипа на школата да произведат юноши. Знам, че един човек, когато се труди, той ще бере плодовете на труда“, завърши изпълнителният директор на „орлите“.